Kaappien täyspuiset ja viiluovet

Valmistamme erikoistilauksesta keittiökalusteiden ovia sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Ovet valmistamme teidän suunnitelmaanne sopivin mitoin. Tarjoamme sekä viimeisteltyjä että viimeistelemättömiä kaapinovia. Kaapinovia voi saada myös lasisin sisuksin. Jyrsimme oviin haluttaessa tarvittavat sarananpaikat. Kuvastosta löydätte valikoiman valmistamiamme täyspuisia ja viilutettuja kaapinoviprofiileita. Kuvastossa olevat näytteet on valmistettu tammisista liimapuulevyistä ja tammiviilusta ja viimeistelty luonnollisella puolimatalla lakalla.

tapp MATERIAALI

Käytämme täyspuisten kaapinovien valmistuksessa pääasiassa 19 mm paksuista tammi-, saarni-, koivu- ja mäntyliimapuulevyä. Kaapinovien kehykset valmistetaan yleensä liimapuulevystä ja kehyksen sisus täytetään luonnollisella viilulla tai liimapuulevyllä.

Viiluovien osalta tarjoamme vakiona tammi-, saarni- ja koivuviilua. Haluttaessa valmistamme kaapinovia myös eksoottisimmista viilulajeista, joihin voitte tutustua tässä.

tapp VIIMEISTELY

Täyspuiset ja viilutetut kaapinovet viimeistellään petsillä ja lakalla. Sopivan sävyn löytämiseksi suosittelemme käymään läheisessä maalikaupassa ja valitsemaan itselle mieluisan petsin ja sen jälkeen toimittamaan meille tämän tuotteen koodin. Hintatarjousta varten sävy ei ole oleellinen.

tapp TILAAMINEN

1. Lähettäkää kaapinovien ja laatikostojen paneelien mitat.

2. Täsmentäkää määrät, mallin nimike ja viimeistely

3. Lähetämme teille hintatarjouksen

Prindi Admini e-post

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.